Asiantuntemusta

Avustamme myyjää tai ostajaa kaikissa riita-asioissa, jotka johtuvat ostetun tai myydyn omakotitalon, mökin tai osakehuoneiston home- ja kosteusvaurioista sekä muista mahdollisista virheistä.

Hankittu omakotitalo, mökki tai osakehuoneisto ei aina vastaa sitä, mitä myyjän ja ostajan kesken on sovittu. Kaupan kohteessa on tällöin virhe. Jokainen on kuullut hometaloista ja asuntojen kosteusvaurioista. Hankitussa talossa tai asunnossa voi olla myös muita vikoja.

Ostaja on tietyissä tilanteissa oikeutettu saamaan myyjältä hinnanalennusta tai vahingonkorvausta tai molempia. Ostaja voi olla ääritapauksessa oikeutettu purkamaan koko kaupan. Myyjä ei kuitenkaan ole kaikissa tilanteissa velvollinen maksamaan ostajalle sen enempää hinnanalennusta kuin vahingonkorvausta saatikka suostumaan kaupan purkuun.

Asuntokauppariidat ovat erityinen riita-asioiden laji. Riidan menestyksellinen ajaminen vaatii riitaa hoitavalta asianajajalta ja lakimieheltä erittäin mittavaa kokemusta ja ammattitaitoa. Kuka tahansa ei pysty hoitamaan näitä riita-asioita. Me osaamme ja pystymme.